Friday, August 28, 2020

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ “ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”, ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΜΑΣ !!!……

 

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ “ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”,
ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΜΑΣ !!!……

Τα κομματικά σαίνια, οι “εκλεκτοί του λαού”, οι παρατρεχάμενοι της οικογενειοκρατούμενης κομματοκρατίας, ψήφισαν (για λογαριασμό του Ελληνικού λαού) αυτό που απαιτούν οι Τούρκοι !!!
Αφαίρεσαν από τα Ελληνικά νησιά, την προίκα που αυτά έχουν από το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας! Δηλαδή το δικαίωμα της πλήρους υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ!

Η πράξη αυτή, αποτελεί πράξη ιδιαζούσης προδοτικής προσφοράς προς την Τουρκία, η οποία πλέον μπορεί να απαιτήσει (και να δικαιωθεί στην ενδεχόμενη προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης) τη μείωση της ΑΟΖ των νησιών μας που συνορεύουν μαζί της !!
Η προσφορά αυτή, της επιτρέπει πλέον την πρόσβαση της στη χρυσοφόρο “Λεκάνη του Ηροδότου” και στους δρόμους των υδρογονανθράκων της Μεσογείου, που αποτελούν τη μεγάλη Γεωπολιτική σκακιέρα από την οποία η Τουρκία ήταν αποκομμένη, σύμφωνα με το Δίκαιο της Θάλασσας.

Δεν έχω λόγια να περιγράψω το μέγεθος της καταστροφής που προξενεί στη Χώρα μας η κυβερνώσα Ολιγαρχία της οικογενειοκρατούμενης κομματοκρατίας και την οποία καταστροφή θα ζήσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, τα επόμενα 50-60 χρόνια, όταν, όπως όλα δείχνουν, ο σύγχρονος Τουρκικός επεκτατισμός θα έχει καταστήσει την Ελλάδα μας βιλαέτι της νεο-τουρκικής αυτοκρατορίας.

Είμαστε άξιοι της τύχης μας, αφού δεν μπορούμε να συσπειρωθούμε σε μία νέα πολιτική δύναμη, με κύριο χαρακτηριστικό της τον πατριωτισμό, που θα μπορούσε να ρίξει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, όλους αυτούς τους μειοδότες που πληγώνουν και μειώνουν θανάσιμα την Ελλάδα μας, εδώ και χρόνια, από τη θέση των κυβερνητών της..


No comments:

Post a Comment