Monday, March 9, 2020

ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΗΣ "ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ"





ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΗΣ "ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ"
Ὀθων Ιακωβίδης (10/ΙΙΙ/2020)

Η υβριδική προσβολή των συνόρων που εξελίσσεται στον Έβρο αυτές τις μέρες, με τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να επιχειρούν να γκρεμίσουν τους φράχτες της συνοριογραμμής για να περάσουν αγεληδόν χιλιάδες λαθρομετανάστες (μεταξύ των οποίων και πράκτορες της ΜΙΤ με ειδικές αποστολές) αποτελεί την πιο σημαντική και κρίσιμη μάχη του Ελληνισμού, εναντίον του Τουρκικού επεκτατισμού, μετά την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το 1974.

Η Ελλάδα θα παραμείνει Χώρα, μόνον αν κρατήσει τα σύνορα της ερμητικά κλειστά σε κάθε επίδοξο απρόσκλητο καταπατητή τους, δείχνοντας ότι διαθέτει δυνάμεις ικανές να φυλάξουν την κρατική υπόσταση της Χώρας.

Θα υποβιβαστεί σε χώρο υπό Τουρκική επικυριαρχία, αν τα σύνορα δεν μπορέσουν να κρατηθούν κλειστά σε κάθε επίδοξο απρόσκλητο καταπατητή τους.
Η επικυριαρχία αυτή, αρχικά θα είναι άτυπη, που δεν θα αργήσει να γίνει και τυπική, δηλαδή Ελληνικά εδάφη να προσαρτηθούν στο Τουρκικό κράτος αφού αδυνατούν να προστατέψουν τον εαυτό τους από εισβολείς.

Έτσι, η έκβαση αυτής της μάχης, θα καθορίσει το μέλλον της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά και όλου του Ελληνισμού.

Χθές, στις Βρυξέλλες, πήραμε μία γεύση της στάσης των Ευρωπαίων "εταίρων"μας, επί του θέματος.
ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν αντιμετωπίζει το Ελληνικό πρόβλημα στην παραπάνω εκτιθέμενη (και πραγματική) διάσταση.
Συνεχίζουν να θεωρούν ότι το πρόβλημα είναι στα στενά όρια του "προσφυγικού/μεταναστευτικού" που πρέπει να αντιμετωπισθρεί με ανθρωπιστικά κριτήρια....
Καμώνονται πως δεν ακούν ούτε βλέπουν τον ίδιο τον Ερντογάν να διαλαλεί θρασύτατα πως τους εκβιάζει κι αυτούς, μαζί με την Ελλάδα!
Ενώ μπορούν, δεν υιοθετούν την πραγματική υπόσταση και διάσταση του προβλήματος (αυτή που εκτίθεται παραπάνω) και δεν δίνουν άμεση λύση, ενισχύοντας όσο χρειάζεται την Ελλάδα στη φύλαξη των συνόρων της.

Και γεννάται το ερώτημα : Γιατί η ηγεσία της ΕΕ δεν θέλει να απαλλαγεί η Ένωση από τους εκβιασμούς του Ερντογάν,

Γιατί θέλουν να διατηρούν τον Ερντογάν ως εκβιαστή τους ;
  • Μήπως η ιδεολογία της Νέας Τάξης, επιβάλλει την de facto κατάργηση των συνόρων, για τη διευκόλυνση δημιουργίας ομογενοποιημένων πολυπολιτισμικών κοινωνιών, κατά το χέδιο Coudenhove Kalergi" ;
     
  • Μήπως οι βιομήχανοι της Κεντρικής Ευρώπης θέλουν φθηνά εργατικά χέρια, αποθηκευμένα στην Ελλάδα, έτοιμα σε πρώτη ζήτηση ;

  • Μήπως θέλουν μία Ελλάδα μικρότερη, αδύναμη και απομονωμένη ;
Μπροστά σ' όλ' αυτά τα εφιαλτικά για το μέλλον της, η Ελλάδα σήμερα, έχει μόνον ένα δρόμο : Τη νίκη στη "μάχη των συνόρων", με κάθε θυσία.

Και εδώ, στο σημείο αυτό, προκύπτει το άλλο τραγικό ερώτημα : -Με ποιον ηγέτη η Ελλάδα θα δώσει αυτή τη μάχη εναντίον του Τουρκικού επεκτατισμού, η οποία σε δεύτερο επίπεδο είναι και μάχη εναντίον της Νέας Τάξης, δεδηλωμένος οπαδός της οποίας είναι ο σημερινός πρωθυπουργός, ο προηγούμενος και ο παραπροηγούμενος, δηλαδή όλο το φάσμα του "τόξου των δημοκρατικών δυνάμεων", Αριστεράς και Δεξιάς κοπής ;;;

Να γιατί είναι ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ η διακυβέρνηση της Χώρας μας από ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, έξω και πέρα από Δεξιές και Αριστερές ιδεοληψίες, με μόνο γνώμονα τη λογική, τη Δημοκρατία και την Πατρίδα, για να μην επιτρέψει την απώλεια του Ελληνικού μέλλοντος μας που αλλιώς είναι δεδομένη.






No comments:

Post a Comment