Monday, October 30, 2017

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ



30/X/2017
Τα κόμματα/συνεταιράκια στο ξεπούλημα της Χώρας και στο πραξικόπημα του Καλοκαιριού του 2015 (τότε που αγκαλιασμένα μαζί, έκαναν το ηρωικό Λαΐκό ΟΧΙ 62,5%, κατάπτυστο ΝΑΙ στην ντροπιαστική παράδοση άνευ όρων) ψάχνονται να βρουν πεδία αντιπαλότητας, διότι χωρίς αντιπαλότητα, δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
Και αφού αντιπαλότητα δεν υπάρχει, αφού όλοι ("Αριστεροί" - "Δεξιοί") στο θεμελιώδες θέμα αν πρέπει η Χώρα να είναι αυτοδιάθετη ή υπόδουλη, συμφωνούν στο εγκληματικό “υπόδουλη”, βρήκαν τώρα τις τηλεοπτικές άδειες, για να πείσουν πως δεν είναι όμοιοι......
Ένα θέμα που (όποια και νά' ναι η κατάληξη τής ουσίας του) ουδόλως πρόκειται να επηρεάσει τη βασανιστική καθημερινότητα του μέσου Έλληνα, γίνεται κυρίαρχο πολιτικό θέμα που μπορεί να οδηγήσει, ακόμη και σε εκλογές !!!
Λες και οι εκλογές, με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, θα επηρεάσουν τη βασανιστική καθημερινότητα του μέσου Έλληνα η οποία έχει προδιαγραφεί συμφωνημένα από όλους αυτούς, από την θεμελιακή επιλογή τους για την άνευ όρων υποδούλωση τής κοινωνίας μας στους “δανειστές” της, ως σωτήρια λύση !!!!
Το μόνο που επηρεάζουν οι εκλογές, είναι η θέση στο τραπέζι της εξουσίας που παίρνουν ο Αλέξης και ο Κούλης, η Φωφώ κι ο Λεβέντης, ο Σταύρος κι ο Καμμένος, ο Κουτσούμπας κι ο Μιχαλολιάκος, με τους παρατρεχάμενους τους, για να τεμαχίσουν και να φάνε το (εκάστοτε) υπόλοιπο ψητό....

No comments:

Post a Comment