Saturday, June 3, 2017

O! TEMPORA – O! MORES !! ( Ώ ! καιροί – Ώ! Ήθη )



 (3/Ι/2017)


Μόλις βγήκα από το νοσοκομείο, μετά την κοπή των φλεβών μου, πράξη στην οποία προέβην μετά την ακρόαση των δηλώσεων της διάσημης Αμερικανίδας αηδού Μαντόνας, κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ.

Δηλώσεις που αποκαλύπτουν, σε όλο της το μεγαλείο, την αλλοτρίωση που έχει επισυμβεί στην “Δυτική” κοινωνία, στην οποία το τσουνάμι της παγκοσμιοποίησης (εκπεφρασμένης συμπυκνωμένα στο δόγμα “ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας”) έχει γκρεμίσει κάθε φραγμό αισχύνης, αξιοπρέπειας και προσβολής της “δημοσίας αιδούς”.

Τί είπε η κ. Μαντόνα (με όνομα που παραπέμπει ευθέως στην Παναγία, την Θεία Μάνα δισεκατομμυρίων πιστών): 
“ - Όποιος ψηφίσει την Χίλαρυ, θα του πάρω ένα τσιμπούκι” !!!!!!!!! 

Πριν λίγα, μόλις, χρόνια, η Μπιζίτ Μπαρντώ ή η Μέρυλιν Μονρόε (σύμβολα του Σέξ της εποχής τους) το πιο τολμηρό που θα έλεγαν, ήταν “- Όποιος ψηφίσει την Χίλαρυ, θα του δώσω ένα φιλί” (και θα άφηναν ανοιχτό το θέμα, αν το φιλί θα ήταν στο μάγουλο ή στα χείλη”.....

Παρ' όλο το σοκ που έπαθα ακούγοντάς την στο σχετικό video (http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/celebrities-news/h-mantona-etakse-stomatiko-seks-s-opoio-pshfisei-th-xilari-klinton.4328164.html) θα είχα αποφύγει το κόψιμο των φλεβών μου, το οποίο επήλθε, όταν άκουσα την ολοκλήρωση της προσφοράς της: “Θα τον κοιτάζω στα μάτια και θα τα καταπιώ” !!!!!!!!!

Και εντάξει. Εγώ ανάρρωσα. 

Η κοινωνία μας πώς θα αναρρώσει από την παγκοσμιοποιημένη πουτανιά, η οποία εξυμνείται και βραβεύεται σε τελετές Φαραωνικού μεγέθους (όπου χωρίς καμία αιδώ, τα βραβεία ωδείου έχουν μετεξελιχθεί σε βραβεία αιδείου και οι αηδοί σε αηδείς) ;;;;;;


No comments:

Post a Comment