Tuesday, November 6, 2012


Υπογράφεται το 3ο “Μνημόνιο” της 5ης Φάλαγγας του 4ου Ράϊχ
Όθων Ιακωβίδης

Εδώ και δύο εβδομάδες, όλη η Ελληνική κοινωνία παρακολουθεί την εντατική παρέλαση των ομιλητών και ομιλητριών όλων των τηλεοπτικών σταθμών και όλων των κομμάτων, που αναλύουν, υποστηρίζουν ή αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα των νέων κοινωνιοκτόνων μέτρων που έχει παραγγείλει η Τρόϊκα προς εκτέλεση, στο καθεστώς πολιτικό σύστημα.
Όλοι αυτοί, αποτελούν τον εσμό της 5ης Φάλαγγας, της στρατολογημένης από τη “Διεθνή του Χρήματος”, με κεντρικό συντονιστή της επίθεσής της εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας, το “4ο Ράϊχ”, οδηγούμενο από την Μέρκελ.

Η πραγματική εικόνα, που όλοι αυτοί δεν αφήνουν να δούμε, είναι μία ατέρμονη συζήτηση μεταξύ αιχμαλώτων, για το πόσες ώρες θα τους επιτρέπεται να αυλίζονται, πόσες φορές θα τρώνε κρέας το μήνα, αν θα τους επιτρέπεται να τηλεφωνούν (και πόσα τηλεφωνήματα το μήνα δικαιούνται), αν θα τους επιτρέπεται να γυμνάζονται (και πόσες φορές, επί πόσες ώρες τη βδομάδα), αν θα μπορούν να έχουν επισκέψεις (και πόσες το μήνα) και άλλα τέτοια....

Κανένας π@#^ς και καμία π@^*#α δεν αναφέρεται στο κυρίως πρόβλημα: Στο ότι είμαστε αδίκως φυλακισμένοι και πρέπει να δραπετεύσουμε από αυτή την άθλια αιχμαλωσία.

Έτσι, με πολύ έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο, η προπαγάνδα του συστήματος, αφήνοντας έξω από τον πολιτικό διάλογο το κυρίαρχο πρόβλημα το οποίο γεννά όλα τα άλλα, μας έχει αποπροσανατολίσει εντελώς και αποδεχόμαστε την δημιουργημένη κατάσταση, νομιμοποιώντας de facto, εμείς οι ίδιοι, την αιχμαλωσία μας, αφού δεν την συζητούμε καν, περιοριζόμενοι στη διευθέτηση λεπτομερειών των όρων φυλάκισής μας.

Στους Έλληνες που καταλαβαίνουν Ελληνικά, ώστε να αντιλαμβάνονται τα λόγια του Εθνικού μας Ύμνου (που αναφέρεται στην ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ) συνιστάται μία επίσκεψή τους στο “Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας” https://www.facebook.com/pages/%CE%A0%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82/317865034987494?sk=info .


No comments:

Post a Comment