Wednesday, October 28, 2020

 

 



Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝ' Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ 

Όθων Ιακωβίδης 27/Χ/2020

(Η προκλητική απαγόρευση των παρελάσεων και των πατριωτικών εκδηλώσεων της σημερινής εθνικής επετείου, με ΦΕΚ της 26/10/20, αποτελεί πρόκριμα και του τι θα συμβεί στην μεγάλη επέτειο των 200 χρόνων ελευθερίας από τον Τουρκικό ζυγό. Γι αυτό και είναι θέμα απολύτως συνυφασμένο με τον σκοπό που υπηρετεί η Επιτροπή ΤΙΜΗ ΣΤΟ '21).

Η κυβέρνηση, εξέδωσε χθές, την 26η ΟΚτ. 2020, το ΦΕΚ 4743 ( https://www.taxheaven.gr/…/34606/d1a-gp-oik-68641-26-10-2020 ) με το οποίο απαγορεύεται "η διενέργεια των πάσης φύσεως παρελάσεων", με το πρόσχημα της προφύλαξης της δημόσιας υγείας από τον κορωνιό.

Και, λέω "πρόσχημα", καθώς σε κάθε γιατρό αλλά και πολίτη αυτής της Χώρας, είναι γνωστό πως ο κορωνιός δεν μεταδίδεται από τον επωχούμενο σε ένα αυτοκίνητο σε άλλον, επωχούμενο άλλου αυτοκινήτου.
Οπότε, η αιτία της ματαίωσης "πάσης φύσεως" παρέλασης, όπως αναφέρεται και στο ΦΕΚ, δεν μπορεί να είναι υγειονομικής φύσεως, αλλά πολιτικής.
Μπροστά στην απόφαση του λαού να δημιουργήσει μόνος του πορείες με αυτοκίνητα, σε διάφορες πόλεις της Χώρας, ο κρατικός μηχανισμός τον οποίο νέμονται δωσίλογοι εθνομηδενιστές, εξέδωσε το εν λόγω ΦΕΚ, με το πρόσχημα της προφύλαξης της δημόσιας υγείας από τη διάδοση του κορωνιού, με το οποίο (ΦΕΚ) απειλείται με βαρειές ποινές όποιος Έλληνας θελήσει να αποτίσει φόρο τιμής στους γενναίους προγόνους μας,
Αυτό καταγγέλλει και ο (Νεοδημοκράτης/φιλοκυβερνητικός) δήμαρχος Άργους και Μυκηνών, πατριωτικών, όμως, αισθημάτων, Δημήτρης Καμπόσος. (https://www.facebook.com/DimitrisKamposos2/videos/3912893735405941/UzpfSTEwMDAwMTE4MjgyNTQxODpWSzo3NjcwNjg2MDA1Mzg3NjY/ ).

Η απαγόρευση των παρελάσεων, λοιπὀν, δεν γίνεται για λόγους προφύλαξης της δημόσιας υγείας, αλλά για να επικρατήσει ο εθνομηδενισμός, με το να κατευνασθεί και σταδιακά να εκμηδενιστεί το πατριωτικό φρόνημα του λαού!
Διότι, το έπος του 1940, αποτελεί κατόρθωμα ισάξιο των μαχών στις Θερμοπύλες, στο Μαραθώνα και στη Σαλαμίνα. Κατόρθωμα ισάξιο του έπους του 1821. Κατόρθωμα που αποκαλύπτει ότι η πολεμική αρετή των Ελλήνων είναι διαχρονική και ζωντανή. Και αυτό δεν αρέσει διόλου στους Γερμανούς, που θέλουν να ξεχαστούν τα φρικτά εγκλήματα που διέπραξαν στο κορμί της Ελληνικής κοινωνίας πριν 80 μόλις χρόνια, ντυμένοι τη μισητή και αιματοβαμένη στολή του φασιστικού ναζισμού.
Αλλά δεν τους αρέσει και για έναν ακόμη λόγο: Δεν θέλουν , στην παρούσα συγκυρία της εκδηλούμενης επιθετικότητας της Τουρκίας (η οποία αποτελεί πεδίο τεραστίων επενδύσεων της Γερμανικής βιομηχανίας) οι Έλληνες να θελήσουν να διαφυλάξουν με τα όπλα, αυτά που ζητά να πάρει η Τουρκία, με τη βοήθεια της (πάντοτε συνεργού τους) Γερμανίας, σ'ένα τραπέζι "διαπραγματεύσεων" που η ίδια στρώνει.
Και, αφού δεν αρέσει στους Γερμανούς, δεν αρέσει και στα εδώ τσιράκια τους που η επιθυμία των αφεντικών τους είναι γι' αυτά, διαταγή.
Έτσι, αφού το απαγορεύει η Γερμανική κομαντατούρ, η ανωτάτη Αρχή που διοικεί τη Χώρα μας δια κυβερνητικών και κοινοβουλευτικών αποφάσεων της "Βουλής των Ελλήνων" και του Υπουργικού Συμβουλίου, απαγορεύονται οι παρελάσεις "πάσης φύσεως".

Αυτό αποκαλύφθηκε μεγαλοπρεπώς με την έκδοση του ΦΕΚ 4743/26-10-2020, δύο μέρες πριν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Όμως, η αποκάλυψη αυτού του απίστευτου βαθμού δωσιλογισμού, ως απότοκος του εθνομηδενισμού που διακατέχει την πλειοψηφία του πολιτικού προσωπικού κάθε κομματικής απόχρωσης, αποκαλύπτει κάτι γενικότερο που γίνεται τρομακτικό, καθώς άλλο πράγμα είναι να υποθέτεις ότι η κυβέρνηση σου είναι ενεργούμενο εξωχώριων κέντρων και άλλο να το διαπιστώνεις με χειροπιαστές αποδείξεις.
Από τη στιγμή που οι υπόνοιες δωσιλογισμού γίνονται απτές αποδείξεις, το πράγμα αλλάζει.

Αλλά, η αποκάλυψη αυτή, δημιουργεί ακόμη ένα μεγάλο ερωτηματικό: - Αφού είναι πλέον προφανής η κυβερνητική χρήση της "επιδημίας" ΩΣ ΠΡΌΣΧΗΜΑ για την αποτροπή των λαϊκών παρελάσεων, γιατί να μην είναι πολιτική και όχι υγειονομική η απόφαση του γενικευμένου εκφοβισμού της κοινωνίας, με τον μπαμπούλα του covid -19 ;

Η ΝΔ, άξια διάδοχος του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει την ίδια εθνοφοβική και εθνομηδενιστική πολιτική, τόσο στα θέματα εξωτερικής πολιτικής όσο και στα εσωτερικά, απογοητεύοντας και εξαγριώνοντας τους ψηφοφόρους που τους ανέθεσαν τη διαχείριση των λαϊκών και εθνικών υποθέσεων.

Η λύση του προβλήματος είναι μία: Η απαλλαγή της κοινωνίας μας από τον εθνομηδενισμό. Και για να απαλλαγούμε από αυτό το καρκίνωμα, πρέπει να απαλλαγούμε από τους εθνομηδενιστές και τους μηχανισμούς τους.


No comments:

Post a Comment