Wednesday, February 7, 2018

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ


7/2/2018 - Σέργιος Ιακωβίδης
Τα ηρωικά συλλαλητήρια που ξεσήκωσαν όλους τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες έξω από κόμματα ,από αριστερά και δεξιά ψέμματα που το μόνο που κάνουν είναι να μας κρατάν διαιρεμένους πρέπει να είναι η αφετηρία του αγώνα κατά του πολιτικού προσωπικου της χώρας που εδώ και 45 χρόνια λυμαίνεται την εξουσία που του δίδει ο Λαός μας.
Το πολιτικό προσωπικό έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση αποσκοπώντας στον προσωπικό πλουτισμό του ,διαβάλλοντας όλες της εξουσίες και τοποθετώντας παντού τους δικούς του κομματικούς υπαλλήλους.
Σε συνεργασία με έλληνες επιχειρηματίες και ξένα λόμπι χρεώσαν τη Χώρα με απίστευτα δάνεια χώρις να δημιουργήσουν καμμία υποδομή .
Τα σχολεία μας είναι ρημάδια ,τα νοσοκομεία μας επίσης ,τα οδικά δύκτια είναι σε χέρια ιδιωτων ,δεν έχουμε βιομηχανική και γεωργική παραγωγή ικανή να μας θρέψει αλλά το χειρότερο όλων είναι ότι παραδώσαν τη χώρα αμαχητί στις τράπεζες και το λαό στη φτώχεια.
Δεν χρείαζετε να μας πει κανένας δικαστής εάν είναι ένοχοι ή αθώοι γιατί όλοι ξέρουμε και βιώνουμε την φτώχεια ,την αναξιοπρέπεια και την υποταγή.
Και γι' αυτό είναι Ένοχοι.
Το αν στο συλλαλητρήριο της Αθήνας συμμετείχαν πολιτικά πρόσωπα ως διαδηλωτές που προσπάθησαν να καπηλευθούν και να καπελώσουν την προσπάθεια, εμάς δεν μας αγγίζει.
Δεν είμαστε φασίστες να απαγορεύουμε σε οποιονδήποτε να παρευρίσκεται όπου θέλει.
Πρέπει επιτέλους όλοι μας να κοιτάξουμε το κοινό μας συμφέρον που είναι η τοποθέτηση των καλύτερων και αξιότερων ανθρώπων της κοινωνίας μας σε όλες τις θέσεις εξουσίας .
Και ποιοί είναι αυτοί?
Είναι οι άνθρωποι που δεν θέλουν να ασχολούνται με την πολιτική ,που δεν θέλουν την εξουσία,που απλά θέλουν να προσφέρουν τις γνώσεις τους για το κοινό καλό.
Αυτούς πρέπει να «αναγκάσουμε» όλοι οι υπόλοιποι και να τους πείσουμε ότι μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά με Δημοκρατία πραγματική ,με προοδευτικές ιδέες και πράξεις και να τους υποσχεθουμε ότι δεν θα τους αφήσουμε μόνους τους απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα που θα θελήσουν να τους διαβάλλουν.
Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα μας εντός και εκτός συνόρων .
Δεν πρέπει να καθόμαστε άλλο περιμένοντας τον βέβαιο θάνατό μας ,τώρα πρέπει να σκεφτούμε,να ονειρευτούμε,να σηκωθούμε στα πόδια μας και να δράσουμε δυναμικά υπέρ των παιδιών μας ,των γονιών μας ,της ιστορίας μας ,του μέλλοντος μας.
Τώρα η ώρα!


No comments:

Post a Comment