Thursday, December 10, 2015

“ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ” ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (;)


 (10/ΧΙΙ/2015)

Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (που είναι σύγχρονος Έλληνας εφευρέτης) η οποία παρουσιάστηκε σε σειρά τηλεοπτικών εκπομπών (σε λειτουργία, ενώπιον έγκυρων και διακεκριμένων επιστημόνων που εντυπωσιάστηκαν) αποτελεί μία επαναστατική τεχνολογία και μηχανισμό παραγωγής, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΦΘΗΝΉΣ ΚΑΙ “ΚΑΘΑΡΉΣ” ΗΛΕΚΤΡΙΚΉΣ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ, καθώς και μηχανισμό παραγωγής υδρογόνου για την ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΗ  ΚΊΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΏΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉΣ ΚΑΎΣΗΣ. 
(Λεπτομέρειες στα σχετικά video στο Ζougla TV και στο https://www.facebook.com/watertopower/).

Η επαναστατική αυτή εφεύρεση, ανατρέπει πολλά από τα γνωστά παγκοσμίως στερεότυπα (και συμφέροντα) του αιώνα μας, σχετικά με την παραγωγή “καθαρής” ενέργειας, για την οποία “ψάχνει” όλη η ανθρωπότητα, δαπανώντας αμύθητα ποσά και φαιά ουσία στα ανά τον κόσμο ερευνητικά εργαστήρια των πανεπιστημίων (και όχι μόνο)!!!
Η επαναστατική αυτή εφεύρεση, μπορεί να ανατρέψει ΚΑΙ τα μαύρα οικονομικά (και όχι μόνο) δεδομένα της Ελληνικής κοινωνίας, μέσα σε μία 3ετία. ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΊ, ΔΕΌΝΤΩΣ.
  • Ο καθ' ένας, ας φανταστεί την Ελλάδα, σαν ένα τεράστιο εργοτάξιο παραγωγής και αποκλειστικής διάθεσης σ' όλο τον κόσμο, μηχανισμών παραγωγής ΦΘΗΝΉΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉΣ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ και παραγωγής ΚΑΘΑΡΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ για την κίνηση όλων των μηχανών εσωτερικής καύσεως, σε μία αγορά 5.000.000.000 (πέντε δισεκατομμυρίων) καταναλωτών διψασμένων για ΦΘΗΝΉ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑ !!!...

  • Για να αναφερθεί μία μόνο οικονομική παράμετρος του σημερινού οικονομικού μας προβλήματος, όχι μόνο Η ΑΝΕΡΓΊΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΊ ΑΠΌ ΤΗ ΧΏΡΑ, αλλά θα είχαμε πρόβλημα εξεύρεσης εργατικών χεριών !!.... 
    Τις (θετικές) επιπτώσεις αυτής και μόνο της εξέλιξης, τόσο στο μέλλον των Ταμείων Συντάξεων και Πρόνοιας, όσο και στο θέμα της μετανάστευσης των νέων, αλλά και στο τεράστιας σημασίας Δημογραφικό πρόβλημα της Χώρας, ας τις σκεφτεί και ας τις εκτιμήσει ο καθ' ένας.
Η εκκωφαντική αποσιώπηση του γεγονότος (δημόσια παρουσίαση της εφεύρεσης)  από τα συστημικά ΜΜΕ, αποδεικνύει την σύνδεσή τους με τα αντίθετα (από της κοινωνίας) συμφέροντα, όπως αποδεικνύει και τη σπουδαιότητα τής εφεύρεσης, ως απειλής για τα κατεστημένα οικονομικά συμφέροντα.

Μαθαίνουμε πως ο Πέτρος Ζωγράφος, αρνήθηκε προσφορές τεραστίων ποσών για να πουλήσει την εφεύρεσή του σε ξένα (μή Ελληνικά) χέρια, καθιστώντας σαφές ότι αυτό που τον ενδιαφέρει (και τον εμψύχωσε να προχωρήσει στην τελειοποίηση της εκπληκτικής εφεύρεσής του) είναι η αγάπη του για την Ελλάδα και όχι ο προσωπικός του πλουτισμός.

Ήδη, όπως ακούστηκε σε εκπομπή της "Ζούγκλας TV", ο ΠΖ ενεχείρισε ένα σημαντικό ποσοστό από τα μελλοντικά οφέλη της χρήσης της εφεύρεσής του, στον Ελληνικό Στρατό, που αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι (και κρίσιμο εργαλείο) της κοινωνίας μας.

Η εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου, έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα είχε ένας “από μηχανής θεός” για να σώσει την Ελληνική κοινωνία από την καταστροφική οικονομική καταιγίδα που την πλήττει ανηλεώς, τα τελευταία χρόνια.

Η Ελληνική κοινωνία, είτε το γνωρίζει, είτε όχι, έχει δεχθεί ένα απιθάνως μεγάλο “δώρο εξ ουρανού” !!!
  • Τί πρέπει να γίνει, για να μη το χάσει ;;; 

  • Τί πρέπει να γίνει, για να ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ;
Το πρώτο που πρέπει να γίνει, είναι ΝΑ ΜΑΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ.

Τη σκυτάλη (της ενημέρωσης) παίρνουν τα blogg και το διαδίκτυο......

No comments:

Post a Comment