Wednesday, June 11, 2014

Η βαθειά νοθεία των εκλογών

11/VI/2014



Γκαίτε: “ Δεν υπάρχει ασφαλέστερος σκλάβος από αυτόν που νομίζει πως είναι ελεύθερος” !!!

Την αφορμή για να γράψω αυτό το σημείωμα, μου την έδωσε το απεγνωσμένο ερώτημα πολλών φίλων μου, κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών αυτών.

- Θα τρελλαθώ ! Φωνάζουν κάποιοι, ακούγοντας τα αποτελέσματα
 
- Καλά, είναι τρελλοί αυτοί; διερωτώνται κάποιοι άλλοι γι' αυτούς που ψήφισαν έτσι όπως ψήφισαν.

Αυτοί που εκδηλώνουν αυτή την τεράστια απορία, είναι όσοι δεν έχουν , ακόμη, αντιληφθεί πλήρως την πραγματικότητα της πολιτικής κατάστασης της Χώρας, που είναι η εξής:
  • Η Χώρα κυβερνάται από την εγχώρια οικονομική και πολιτική Ολιγαρχία, η οποία θέλει να παρουσιάζεται ως Δημοκρατία, 

  • Για να πείθει ότι είναι Δημοκρατία, πρέπει να έχει τη δημοκρατική νομιμοποίηση από τον Λαό.

  • Η νομιμοποίηση αυτή , παρέχεται με τη διαδικασία των εκλογών

  • Οι εκλογές, για να είναι ισχυρές, πρέπει να είναι “καθαρές”.
Για να συμβούν όλα αυτά, ώστε να μην τίθεται θέμα σοβαρής αμφισβήτησης της νομιμότητας της διακυβέρνησης της Χώρας από αυτούς που την κυβερνούν, θα πρέπει ο λαός να είναι απόλυτα σίγουρος ότι η Πολιτεία λειτουργεί Δημοκρατικά, ενώ αυτή θα λειτουργεί Ολιγαρχικά.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό;
  • Αποκρύπτοντάς του την Αλήθεια.

     Είναι δυνατόν να μπορείς να κρύψεις την Αλήθεια από έναν ολόκληρο λαό;

  • Ναι, είναι δυνατόν. Υποβάλλοντάς του μεθοδικά (με επιστημονικές μεθόδους που δεν μπορούμε να αναλύσουμε εδώ) ένα μεγάλο ψέμμα, ανακατεμένο και με λίγη αλήθεια, ώστε να μπερδεύεται.
     Παράδειγμα που όλοι ξέρουμε, είναι η “Αλήθεια” των Σκοπιανών ότι είναι Μακεδόνες, για την υπεράσπιση της οποίας είναι έτοιμοι και να σκοτωθούν ακόμη.... καθώς είναι πεπεισμένοι (από τη σχετική προπαγάνδα) ότι αυτή είναι η Αλήθεια...

  • κατά τον ίδιο τρόπο, έχει υποβληθεί στον Ελληνικό λαό (και όχι μόνο) πως το σύστημα της λεγόμενης “κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, είναι Δημοκρατία, ενώ δεν είναι, καθώς είναι υποδειγματική Ολιγαρχία.
Εκλογές, που αποτυπώνουν την επιλογή ενός μεγάλου μέρους της κοινωνίας που, με άψογες δημοκρατικές διαδικασίες, επιλέγει να επιμένει να εξουσιοδοτεί τους καταστροφείς του για να το βγάλουν από την καταστροφή, την οποία προκάλεσαν με τη δική του, πάλι, εξουσιοδότηση !!!! 
  • Κάποιοι ψήφισαν τους ίδιους, που του είπαν τεράστια Ψέμματα, τα οποία, μάλιστα, δεν έμειναν κρυφά και άγνωστα, αλλά ξεσκεπάστηκαν μπροστά στα μάτια όλων μας !!!
  • Κάποιοι, ψήφισαν άλλους που τους λένε ψέμματα που, νομοτελειακά (και το ξέρουν οι ψηφοφόροι), θα ξεσκεπαστούν αύριο (όπως δείχνουν τα όλα φαινόμενα) .....
Εν τω μεταξύ, οι καταστροφείς της Χώρας και της κοινωνίας, παλιοί και νέοι, βγαίνουν από την “κολυμβήθρα του Σιλωάμ” (που αυτοί -  οι καταστροφείς της Χώρας - έχουν καθορίσει να είναι οι εκλογές) πλυμένοι και καθαροί, φρέσκιοι κι αθώοι του εγκλήματος, να συνεχίσουν το έργο τους που, προς στιγμή, λόγω εκλογών, άφησαν στη μέση...
Και σού λένε: “Ο λαός αποφάνθηκε ελευθέρως”!!

Όχι! Ο λαός αποφάνθηκε μέν, αλλά δεν αποφάνθηκε ελευθέρως! 
 
Ο λαός “αποφάνθηκε” υπό καθεστώς “πλύσης εγκεφάλου” που υφίσταται, με επιστημονικές μεθόδους, εδώ και χρόνια, από μία καλοκουρντισμένη και εξαιρετικά στημένη με επιστημονικές μεθόδους, προπαγάνδα.
Της προπαγάνδας της Ολιγαρχίας, που θέλει να κυβερνά υπό τον μανδύα της Δημοκρατίας!

Και αυτό το γεγονός, (το ότι ο λαός ψηφίζει αφού προηγουμένως έχει υποστεί “πλύση εγκεφάλου”), ακυρώνει τα αποτελέσματα των εκλογών !!! Όχι, βέβαια, νομικά, αλλά στη συνείδηση της κοινωνίας.

Και αυτό, διότι όποιες συμφωνίες είναι αποτέλεσμα εκβιασμού ή απάτης, ή προέρχονται από “μή έχοντας σώας τας φρένας”, είναι άκυρες. 
Αυτό, αποτελεί θεμελιώδη Αρχή στη φιλοσοφία του Δικαίου και στη Νομολογία.

Και, βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση, ο όρος “μή έχοντας σώας τας φρένας” δεν εννοεί “πάσχοντες ψυχιατρικά”, αλλά εννοεί (άς το πούμε έτσι) “τους ευρισκόμενους σε κατάσταση ελεγχόμενης καθοδήγησης”.

Η “ελεγχόμενη καθοδήγηση”, βασισμένη στη διαχείριση του φόβου και της ελπίδας που χειρίζεται καταλλήλως η επιστημονικά στημένη προπαγάνδα, είναι η εξήγηση του “παράλογου” των αποτελεσμάτων των εκλογών και η αιτία ακύρωσής τους στη συνείδηση του Λαού.

Αυτά που γράφω, είναι σίγουρο πως (από τους “πλυμένους εγκεφάλους”) θα ακουστούν σαν τερατολογίες και αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, καθώς κανένας μας δεν θέλει να αποδεχθεί ότι του έχουν “πλύνει” το μυαλό του και του κατευθύνουν τη σκέψη του ...

Αλλά, δεν είναι απόψεις δικής μου επινοήσεως. Είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις που όποιος θέλει, μπορεί να δεί και να διαβάσει, τόσο στο βιβλίο “Το δόγμα του Σόκ” της Ναόμι Κλάϊν, όσο και στο “Εγχειρίδιο Ψυχολογικού Πολέμου” που διδάσκεται στις Στρατιωτικές Σχολές, ή να ακούσει έναν επιστήμονα του είδους.

Εγώ, απλά, καταθέτω εδώ, σαν συνήγορος αυτής της άποψης, το αποτέλεσμα, που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει, αφού το ζεί καθημερινά: Είναι εντελώς έξω από τη Λογική, να εξουσιοδοτείς τον καταστροφέα σου για να σε γλυτώσει από την καταστροφή !

Αυτός ο “παραλογισμός” εξηγείται από το γεγονός ότι (εκών ή άκων) έχεις υποστεί “πλύση εγκεφάλου”. 

Μην το θεωρείς υποτιμητικό. Κι εγώ το ίδιο έχω υποστεί, αλλά κάποια στιγμή, κάποιος μου είπε αυτά που τώρα λέω εγώ σ' εσένα.
Διάβασα, άκουσα, συζήτησα και άλλαξα τρόπο σκέψης, χωρίς κάποιος να με πιέσει. 
Αυτό σου προτείνω να κάνεις κι εσύ. Κι αν έχει μείνει ένα (έστω και μικρό) μέρος του μυαλού σου “καθαρό”, θα το κάνεις. 
Αν δεν το κάνεις , είναι απόδειξη (που θα την ξέρεις μόνον εσύ) πως η “πλύση” έχει πετύχει πλήρως και έχεις πάψει να είσαι ελεύθερος άνθρωπος.... Είσαι, πλέον, μία καλοκουρντισμένη μαριονέτα !..

Ως τότε, η εξήγηση του “παράλογου” αποτελέσματος, είναι πρόδηλη:
Ο λαός οδηγείται “υπνωτισμένος” με μειωμένη αντίληψη των πολιτικών πραγμάτων, σε επιλογή των διαχειριστών των πραγμάτων αυτών. 

Τον έχουν (επίτηδες) αφήσει “Δημοκρατικά απαίδευτο” (δηλαδή δεν του έχουν διδάξει τί είναι η Δημοκρατία) και το μόνο που του έχουν φυτέψει στο μυαλό, είναι το ότι “αφού έχουμε εκλογές, έχουμε Δημοκρατία”.

Επάνω σε αυτή την κουτσουρεμένη βάση, η (επιστημονικά θεμελιωμένη και εξαιρετικά αποτελεσματική) ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ, περιορίζει το οπτικό πεδίο του “πολίτη” να κινείται ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και να έχει την ελευθερία να πηγαίνει από την Άκρα Αριστερά ως την Άκρα Δεξιά.
Έτσι και το νοητικό του πεδίο λειτουργεί (για τα πολιτικά πράγματα) μέσα σε αυτά τα όρια. 
 
Όμως η Δημοκρατία, βρίσκεται έξω από αυτά τα όρια. Απλώς κάποιοι συμβολισμοί της χρησιμοποιούνται μέσα στα όρια αυτά και αυτό γίνεται για τον μόνο λόγο να νοθεύεται με την Ολιγαρχία, προκειμένου αυτή να παρουσιάζεται σαν Δημοκρατία...


No comments:

Post a Comment